Ouderraad Lozenhoek:

 

Een school is niet alleen een verzameling van kinderen en leerkrachten, maar ook de som van de ouders van die kinderen.  Als ouder wensen we allemaal dat onze kinderen op een zo goed mogelijke wijze het schooltraject kunnen afleggen.  In sommige gevallen helpt het dat ouders inspraak krijgen in het beleid van de school.  In andere gevallen zorgen ouders ervoor dat ze de school helpen met het organiseren van activiteiten om op die manier middelen te vergaren die aangewend kunnen worden om onze kinderen af en toe extra impulsen te geven waardoor de schoolervaring nog leuker kan worden voor de kinderen.

De ouderraad van de Lozenhoek groepeert een kleine kern van geëngageerde ouders die zich niet alleen  inzetten om samen met de school activiteiten te organiseren en uit te werken, maar tevens vinger aan de pols houdt bij zowel de leerkrachten als het bestuur van de school om mede het pedagogische project te bewaken en te fungeren als spreekbuis van alle ouders.  

Mocht je in die zin vragen of opmerkingen hebben, of wens je deel uit te maken van de ouderraad, dan kan je ons steeds contacteren via ouderraad.lozenhoek@gmail.com.

Free Joomla! templates by Engine Templates